syeghahuhiho ; fsy
" You would never see the stars without darkness. "
DiariesAboutLinkiesTutorialLove















Syeghah
//Ahlan Wa Sahlan ;


She never looked nice. She looked like art, and art wasn't supposed to look nice; It was supposed to make you feel something.


Tagboard
//Your fingerprints ;

♦ Your URL blog only not email !!
♦ Harsh words & Anon not allowed
♦ Click HERE to read



Click Click
//Sharing is Caring ;

1 2 3 4
Do click if you dont mind. I gonna show you something.

Followers
//Lalalala ;


Memories
//Blog Archive ;

Matrik, Form 6, UPU Part 2
written by //Que at 17 May 2016 & got 0 Comments

Bismillah.
170516; 09:52pm

*sambungan daripada sini, huhu*

Fuhh lamanya sis ambik masa nak terima hakikat. Huhuhuhuhu :'))

yeah, gais. just assume that i got no luck to enter any universities yet. belum ada rezeki lagi. semalam gigih sis bertapa dalam bilik bermuhasabah diri. huhu. lepas je recheck result upu, koyak betul bila baca "dukacita dimaklumkan anda tidak berjaya" the words tidak berjaya dahla di-capslock-kan. lagi rabak hati sis membacanya huhu. bukan sekali dua recheck, berkali kali sebab masih tak percaya. walaupun line masa tu sesak. sis gigih.

tapi, tulah. bukan rezeki sis lagi. before abi umi tanya, sis dah sent screenshot result and sent kat group ws family (since my both parents are a teacher and they are in sch masatu so yeah..) ajet cool doh aku semalam. kemain caption "ke korea ke kitaaa~" even hambar lol. tawakkal je menunggu parents and sibs lain reply.

Achik (my lil bro, bwh saya) seen. Me? ok.
Achik is typing... Me? Em ok.

"takpe kak, rayuan ada." Me? Em ok dah sebak tatau kenapa.

Abi seen. Abi is typing... Me? omg! omg! omg!

"*emoji sedih. emoji sedih. emoji sedih. emoji sedih*" yaAllah bayangkan empat emoji sedih. I cant lah. sumpah takleh moveon. aku ni lebih rapat dengan abi. kira anak-ayah lah ni. so bila dia sedih, aku pun terkesan sama. hm ok time tu memang dah rapuh gile, aku nangis. (even sekarang pun. fuhh leklek) omg dengan dengar lagu blog aku yg sendu ni lagi buat aku koyak. haha ((ok sambung))

*wipe tears*

aku taktahu lah nak kata apa nak jawab apa bila kawan kawan ws tanya pasal result upu aku. memang aku ignore je sape yg ws semalam. kecuali yg rapat lah. tapi yang lagi sedih bila kawan tanya and belum sempat aku jawab lagi diorang dah cakap, "first choice? fuhh tahniah" and blablabla etc. memang remuk habis lah time tu. tuhan sajalah yg tahu. and lagi dan lagi buat aku sedih bila my bff cakap aku tipu diorang :'( uguyss knew that i wouldnt ever tipu uguyss. hm *ok take a deeeeeep breath*

haha lol senanya aku pergi makan maggi tadi. huhu. aby (my lil bro, adik number dua) masakkan. idk. idk why lately ni aby baik sangat dengan aku haha, makan pun share. semalam share cendol semangkuk, malam ni share maggi. walaupun hakikatnya, aku tahu dia nak suruh aku basuh pinggan mangkuk sudu garpu periuk belanga and so on sebab dia pemalas. hahahahaha jangan judge. ini memang cara aku ber-husnuzhon dengan adik beradik. kahkah.

em so back to the main story, eh jap. takat mana tadi. hahahaha ohya part sendu tadi. tengah tengah hari tu memang lah sesedih lagi tapi petang tu aku keluar pergi pasar isnin dengan kawan. even sedih tak dpt beli apam balek sedap tu, still ok dapat makan kopok lekor pastu lepak taman gegelak dengan kengkawan. so im okay now. dah boleh terima hakikat dan kebenaran huhu. sooooooo whats now?

I just want to share this for uguys yang senasib dengan saya ehihi. Betul lah orang cakap result spm gempak macam mana pun, kalau bukan rezeki kita maka, bukan lah. titik.and kepada yg masih mempersoalkan kenapa tak dapat upu. ni mungkin boleh jawab persoalan engko tu..


so stop lah berkata kata bcs it wont change a thing pun. malah anda hanya akan menyakiti hati rakan anda yg senasib denganku. kesian kat kawan tu. okay? okay. penat ah menaip. japjap typing blog japjap pi usha utube japjap gi makan. k penat.

akhir kata (jetjet sia) doakanlah yg terbaik buat diri ini and thanks for reading (uguyss rock!) walaupun aku tahu hanya seketui dua je yg sudi baca blog aku. hahahahahahahaha lepless. poreberlon.


syhrh,
170516; 11:15pm.