syeghahuhiho ; fsy
" You would never see the stars without darkness. "
DiariesAboutLinkiesTutorialLove















Syeghah
//Ahlan Wa Sahlan ;


She never looked nice. She looked like art, and art wasn't supposed to look nice; It was supposed to make you feel something.


Tagboard
//Your fingerprints ;

♦ Your URL blog only not email !!
♦ Harsh words & Anon not allowed
♦ Click HERE to read



Click Click
//Sharing is Caring ;

1 2 3 4
Do click if you dont mind. I gonna show you something.

Followers
//Lalalala ;


Memories
//Blog Archive ;

It has been a while!
written by //Que at 23 Jan 2016 & got 0 Comments

Bismillah.
230116; 03:15am.

Finallyyyyyyyyyyyy! oh yeah, I got my blog back. Phew penat tau perah otak memikirkan password blog. Rupa rupanya tersalah email. lol silly me. Lepas log in, dengan senang hatinya guwa coding template blog ni haaa. Tukar segala apa yang patut. But I will continue soon.

So yeah, since I got back my blog, I would like to start updating my blog from now on! Im looking forward meneruskan azam untuk selalu update blog yang makin kusam ni dan mungkin dah jadi lubuk hantu. kahkah. Sungguh oi bila aku taip url blog tengok last update, mashaAllah. Setahun lebih dah berlalu. Hahaha, ni teringat pasal rindu namatey nak blogging macam zaman dahulu kala pun sebab bosan tahap dewa duk mereput kat rumah main phone. Sejak dah habis sekolah ni, rasa lifeless ya Rabbi. But. Aku takdelah mereput sangat pun. Parents and sibs pergi sekolah aku duduk rumah belajar jadi housewife yang paling berjaya pada abad ini ekeke.

Since aku dah boleh bukak blog ni, I guess kuranglah sikit rasa boooooooosan yang dah sekian lama bersarang dalam diri aku. will keep updating for the next entry, insyaAllah.

so chaw,
shrawr.
230116; 3:31am.