syeghahuhiho ; fsy
" You would never see the stars without darkness. "
DiariesAboutLinkiesTutorialLove















Syeghah
//Ahlan Wa Sahlan ;


She never looked nice. She looked like art, and art wasn't supposed to look nice; It was supposed to make you feel something.


Tagboard
//Your fingerprints ;

♦ Your URL blog only not email !!
♦ Harsh words & Anon not allowed
♦ Click HERE to read



Click Click
//Sharing is Caring ;

1 2 3 4
Do click if you dont mind. I gonna show you something.

Followers
//Lalalala ;


Memories
//Blog Archive ;

1st of July
written by //Que at 30 Jun 2014 & got 0 Comments

Bismillah.
300614; 10:08pm

Assalamualaikum, Juliansss. Hee
Saya type entry ni khas untuk awak, Nurina Azrina Hamsi.

2011--
Tahun memula kita jadi classmate.
Masa tu, saya tak rapat lagi dengan awak.
Sebab saya ni pemalu sikit dengan orang yang baru saya kenal.
Tak peramah, tak pandai cakap banyak. Diam saja.
Bila saya tengok muka awak, saya tahu--
yang awak ni budak baik. comel. putih. dan lawa.
At first, saya tak expect pon kita akan jadi kawan rapat macam sekarang.
Sebab, awak selalu dengan geng pengawas pusat sumber awak tu.
Saya pulak dengan geng pengawas sekolah. kan.
Harap je pengawas yang katanya ada chemistry. Tapi--
Masing masing dengan geng. Entah pape ntah kan.

2012--
Tahun kedua kita sebagai pelajar lower form.
Tahun bahagia katanya.
Masa tu, kita satu kelas dah macam keluarga.
Dah rasa sayang yang amat mendalam, pada korang.
Rasa kosong kalau korang takde (macam sekarang)
Sebab semua benda yang kita buat sama sama-- dah sebati dalam diri.
Gelak gelak dengan lawak bangang abadi.
Gossip gossip dekat meja bulat belakang kelas.
Share masalah dah jadi rutin. Yang bestnya sebab selalu ade orang back up belakang.
Ponteng kelas. Ponteng solat kat surau. Ajak lepak kantin.
Sepakat tak siapkan kerja sekolah.
Semua benda-- sama sama.

Kita bukan keluarga--
yang jenis selfish,
yang jenis adik beradik dua tiga orang
yang jenis kau kau, aku aku
but instead. KAN <3333

Eh kejap. Ni khas untuk awak ke untuk trouble batch ni. Hahahaha ok ok
Saya tak tahu apa yang saya mengarut. So, nak stop dengan ucapan istimewa

Selamat hari lahir yang ke- enambelas. Moga hidup ceria selalu. Moga semakin lawa, tapi jangan lawa sangat, nanti saya cair xD Moga cemerlang dunia akhirat. Moga jadi Nurina yang lagi baik. Lagi solehah. Heee. Saya doakan awak beb! Awak dah tua.... dari saya. Cepatnya kan. Em. Saya harap awak tak lupa saya. Ingat, saya ada untuk awak selalu. Ok tu je. Saya tahu, saya tak sweet. hahaha


Please know that...
and i love you, forever.

que,
khas untuk kesayangan.
010714; 00:00am.