syeghahuhiho ; fsy
" You would never see the stars without darkness. "
DiariesAboutLinkiesTutorialLove















Syeghah
//Ahlan Wa Sahlan ;


She never looked nice. She looked like art, and art wasn't supposed to look nice; It was supposed to make you feel something.


Tagboard
//Your fingerprints ;

♦ Your URL blog only not email !!
♦ Harsh words & Anon not allowed
♦ Click HERE to read



Click Click
//Sharing is Caring ;

1 2 3 4
Do click if you dont mind. I gonna show you something.

Followers
//Lalalala ;


Memories
//Blog Archive ;

Seorang Lagi
written by //Que at 10 Feb 2014 & got 0 Comments

Assalamualaikum.
Sekali lagi, entry ini bukan untuk kalian,
Tapi khas untuk teman ajet tinggi gwa --Nrl Ashikin Kamaruddin


Lepas seorang, seorang pergi.
Am, Maya, Anis, Biha. Dan pagi tadi, Syikin. Dia baru dapat surat dari sekolah baru dia.
Sekolah sama dengan Biha. Well, buddyz takkan terpisah kan. ((Sigh. Jeles kot))

Speechless.

Nrl_Asyikin ;
           Tiga tahun tak cukup lama tau tak? Cepatnya masa. Semua dah bawak haluan memasing. Tetibe sebak. Allah. Weh, jangan lupa aku. Kau dengan Biha dah lah cuti sebulan sekali. Mesti susah nak jumpa. Jangan lupa aku, jangan lupa Nurin. Jangan lupa kami semua. Dan jangan lupa birthday aku. Takde dah present for my birthday macam kau dengan geng selalu buat every year. Ahaa 

Hm I really really gonna miss both of you. Take care. Belajar leklok kasi betul betul jadi akauntan. Nanti besar jangan tak kenal aku dah. Balik kelantan, jumpa aku kat KB Mall tegur tegur ah. Jangan buat sombong. Aku hambat kau satu mall kang! Hahahaha

Haritu aku IM kau kat fb, aku baru perasan yang our last conversation was 8 Feb 2012. Ahahaha lol kau tanya pasal hw ke bende ntah. Kira dah two years lah kann? Omg two years?! Hahaha yang sadisnya aku tak reply pon //evil laugh\\ Alah apa barang sembang kat fb, kat dalam kelas lah kan? Lepak satu group kat port Biha. Tak pon belakang kelas nuhh. Ahahha rinduuuunyaa :'))

Dua jam habiskan masa-masa terakhir dekat sekolah dengan kau. Penat lelah naik turun tangga jenjalan merayau nak settlekan hal kau. Hahaha. Tak lama, tapi berharga. Ehem
Tahniah untuk 50 dan terima kasih untuk 5. Lepas aku cerita pasal tu, kemain kau ye. Haha rezeki masing masing kan? ((rahsia kita dua je ni hehe))

Aku akan ingat pesan kau;

"Jaga diri leklok. Jaga Nurin. Happykan dia untuk aku."

I do jealous with your friendship. Lasting forever. //cry a selat melaka\\


Syikooooooooon!
Make sure bila jumpa next time kau makin tinggi dari aku tau? Hahahh jangan skip makan sayur. Sayur sedapppppppp! No doubt okayy :*

And --Thanks for being my friend. For being nice to me ((niksheera)) For being whatsoever lah. Thanks for the memories. Thanks for everything!! I love you.

((Aku tahu, aku selalu salah eja nama kau. Kejap Sy kejap Sh. Tapi adakukesahh? Ahaa))


Sincerely,
DakTinggi




HAHAHAHH MOGA MAKIN TINGGI YE SAYANG. ILOVEYOU
KALAU KAU JUMPA MISSING TEXT NI, KAU MMG LEJEN!
AHA BYE TAKECARE