syeghahuhiho ; fsy
" You would never see the stars without darkness. "
DiariesAboutLinkiesTutorialLove















Syeghah
//Ahlan Wa Sahlan ;


She never looked nice. She looked like art, and art wasn't supposed to look nice; It was supposed to make you feel something.


Tagboard
//Your fingerprints ;

♦ Your URL blog only not email !!
♦ Harsh words & Anon not allowed
♦ Click HERE to read



Click Click
//Sharing is Caring ;

1 2 3 4
Do click if you dont mind. I gonna show you something.

Followers
//Lalalala ;


Memories
//Blog Archive ;

Dedicated to
written by //Que at 9 Feb 2014 & got 0 Comments

Assalamualaikum. Entry ni bukan untuk kau, kau dan kau.
Tetapi khas untuk sahabat aku --Fatin Nabiha Johari.


Hai Fatin Nabiha, aku tak sangka kau akan pergi tinggalkan aku dan kami semua.
Kami --kawan kawan yang gila dan annoying.
Aku tak sangka. Nanti bila kau dah pindah, kau jangan lupa aku, jangan lupa kami semua.
Kami --geng kelab gossip sensasi.

Biehaaaaaa, nanti kat sana, kau belajar rajin rajin.
Jangan main main. ((hahaha ini paling tak boleh blah))
Jangan nak menggatal. Hahahhaha aku kenal sangat kau..
Bila kau cuti, rojer rojer ah aku, ajak lepak. Sebab aku pon akan rindu kau.

Kau ingat lagi masa sekolah rendah? Masa kau mula mula masuk sekolah, sekelas dengan aku. Maaf, aku tak ingat tahun bila. Tapi paling aku ingat, aku pernah buli kau. Masa tu kita semua comot comot. HAHAH
Aku pembuli budak baru. Dan kau pernah menangis disebabkan aku. 
Ketawa aku pecah bila ingat moment ni. Betapa jahatnya akuuuuuuu!! 
Aku mohon ampun--

Dah bertahun kita jadi schoolmate dan classmate, dah faham sangat dengan perangai memasing.
Perangai-- yang gila gila. 
Masa form one, semua berlagak suci.
Naik form two, dah tunjuk sikit belang semua.
Lepas naik form three, semua ada perangai hantu segala.

Fisya. Aku paling ingat, masa birthday aku. ((sehari selepas 16th, sebab aku tak dtg sch)) 
Kau lah manusia paling kejam sekali masa tu, sampai menangis aku kan?
Well, what comes around, goes around? --Fair and square. 
Aku takkan pernah lupa moment yang tu, aku takkan pernah lupa. 
Manusia tu wish birthday aku, semua disebabkan kau. Thank you, idiot.

Bila flashback semua moment moment kita, semua gambar gambar annoying kita,
terasa begitu berharga. Tolong menangis. Ahaa
Tak banyak kenangan kita bersama ((cehh ayat -__-))
Tapi aku tetap akan ingat semua.
Sekarang, kau dah nak pindah. 
Lepas ni siapa lagi nak sakat aku. Kau kan, pantang aku selisih dengan manusia tu, mesti kau nak bahan aku. Dah lah, sekarang dah 2014. Kau faham faham jelah okay. Hahah

Erm. Kau jaga diri elok elok. Thanks for the memories. I love you.

Lots of love,
NikSheera









(Your unofficial mama)
LOL.