syeghahuhiho ; fsy
" You would never see the stars without darkness. "
DiariesAboutLinkiesTutorialLove















Syeghah
//Ahlan Wa Sahlan ;


She never looked nice. She looked like art, and art wasn't supposed to look nice; It was supposed to make you feel something.


Tagboard
//Your fingerprints ;

♦ Your URL blog only not email !!
♦ Harsh words & Anon not allowed
♦ Click HERE to read



Click Click
//Sharing is Caring ;

1 2 3 4
Do click if you dont mind. I gonna show you something.

Followers
//Lalalala ;


Memories
//Blog Archive ;

Aku. Hamba. Hina.
written by //Que at 27 Dec 2013 & got 0 Comments


Bismillahirahmanirrahim.


"Aku suka tengok langit."

"Kau gila eh? Meroyan? Tetibe je ni."

"Betullah. Sebab kalau aku tengok langit, aku harap masa tu Allah tengah pandang aku. Time tu aku rasa diri aku ni kerdil sangat. Yep, terlalu hina. Di sisiNya. Di mataNya. Aku akan rasa down gila dan rasa tak layak untuk berada di sampingNya."

"Dahtu. Why kau suke jugak tengok langit? Kau ni."

"Emm. Sebab. Kan aku kata aku akan rasa down. Kan? Dan kerana itulah aku akan cuba beristiqamah dalam setiap ibadah yang aku lakukan. Aku akan cuba untuk tetapkan iman, dan cinta aku kepadaNya."

"Hem, speechless. Kau.."

"Ya sayang. Kenape?"

"Aku tabik dengan kau. Kau selalu buat aku rasa serba salah dan kau selalu bagi tazkirah even dalam bentuk kesian. Aku suka cara kau. Tetap istiqamah ya sahabat?"

"InsyaAllah. Kau doakanlah aku ye?"