syeghahuhiho ; fsy
" You would never see the stars without darkness. "
DiariesAboutLinkiesTutorialLove















Syeghah
//Ahlan Wa Sahlan ;


She never looked nice. She looked like art, and art wasn't supposed to look nice; It was supposed to make you feel something.


Tagboard
//Your fingerprints ;

♦ Your URL blog only not email !!
♦ Harsh words & Anon not allowed
♦ Click HERE to read



Click Click
//Sharing is Caring ;

1 2 3 4
Do click if you dont mind. I gonna show you something.

Followers
//Lalalala ;


Memories
//Blog Archive ;

Hiatus for PMR
written by //Que at 8 Mar 2013 & got 0 Comments


Dengan nama Allah yang maha Pemurah lagi maha Penyayang



Assalamualaikum. Hello March. Hampir sebulan aku tak update blog and who cares -.- lol k. Ni first entry aku for bulan March and look! Here new look for my blog. Alhamdulillah, tak ambik masa yg lama untuk edit blog ni. And now I'm in HIATUS mood. Just for my beloved PMR. Dah genap dua bulan aku jadi kekasih PMR. Bulan sepuluh karang aku clash ah dengan dia. Sekarang ni tengah nak ambik hati PMR, PMR sayang, please be nice to me. Harap dapat jawab soalan awak dengan tenang dan jayanya. Jangan bagi soalan susah tau? ;* Lol. Tapi masih aktif dekat twitter -.-

Terfikir jugak, dulu masa UPSR.. macam mana hidup aku penuh dengan buku. No internet. No lappy at all and I'm happy. Ceria. Happy go lucky gitu. Books give me the happiness. When I'm answering question, I fell gwereaaaatt. It's fun. But now? Nak tinggal kan internet macam ape je. Ah. Kawan aku semua pandai pandai. Dorang dah start struggle. Aku? Dah lah lemah, buku jarang nak sentuh. Eiuw. I admit it. So, siapa yg berbaik hati, selalu nampak aku dekat TL tu, tegur tegur lah sikit. Suruh belajar ke, buat hw ke.. Marah je :/ 

Tahun ni aku busy gila. PMR tak lama dah. Bulan 7 dah trial. Ada lagi berapa bulan je untuk cover semua subject f1, f2, f3. HomeworkS cikgu bagi banyak gila -.- Kerja khusus sejarah dengan geo pun aku tak start lagi. Hm, rasa nak balik zaman f1, f2 je. Tension lah f3 ni. Hahaha! Apa kau ni, asyik merungut je -.- Daripada kau merepek meraban dekat blog ni, ade baik jugak lah kau pergi siapkan hw kau tu.. ahaa lol again. 

Erm, harap sangat aku tak mati kebosanan w/out internet kan. Bye eberiwan. Ampunkan saya kalau ada tersilap kata. Terguna perkataan "aku" bagi orang dewasa yg baca entry ni. Hope korang tak lupakan aku. Puihhh ~.~ Opss saya. Doakan saya berjaya dalam hidup serta akhirat. I wish you luck too <3 Byeeee! :<

Bye blog. Bye Internet. Bye followers. Bye everything. My tears. My happiness. My.. ahh just bye :< Leave me. I want to stay away from all of youu </3 Take care. I love you so much. Harap sangat awak takkan rindu saya *cehh* Ishh apa ni -.- Bye korang. Wish me the best of luck for PMR. Love you all. All of you. Bye semua. Bye sayang korang :*

PMR LAGI PENTING ;'D