syeghahuhiho ; fsy
" You would never see the stars without darkness. "
DiariesAboutLinkiesTutorialLove















Syeghah
//Ahlan Wa Sahlan ;


She never looked nice. She looked like art, and art wasn't supposed to look nice; It was supposed to make you feel something.


Tagboard
//Your fingerprints ;

♦ Your URL blog only not email !!
♦ Harsh words & Anon not allowed
♦ Click HERE to read



Click Click
//Sharing is Caring ;

1 2 3 4
Do click if you dont mind. I gonna show you something.

Followers
//Lalalala ;


Memories
//Blog Archive ;

Special Dedicated For You
written by //Que at 24 Sep 2012 & got 0 Comments

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Comel bukan ?

Assalamualaikum and hello. Haaa, new look Nik bertukar lagi. First, dengan tema "Queen", diikuti oleh tema "Supergirl" , "Owl" , "Girl" and this time "purplelicious". so, okay tak ? Anis, jeles tak ? Jeles tak ? Pink purple weyyy. Siap ada nama Albie lagi :p Haha. Btw skin ni, 85% diedit oleh Nik sendiri dan dibantu 15% oleh Adam. Anyway, harini birthday Adam. So, pergi wish dekat pesbukk sana. Nik tak nak wish dekat pesbukk, Nik cuma nak wish dekat sini je. Yes, blogger. Sebab ? Sebab ni je cara kami luahkan perasaan each other.
*Cehh, ayat dia -.-*

Dear Adam, Happy Birthday :) Ni aku nak nyanyi special buat kau.

Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan kamu,
Allah selamatkan Muhammad Adam,
Allah selamatkan kamu. :)

May Allah bless you always dear.

Memandangkan kau dah cukup 14 tahun, kau kenalah matang sikit. Perangai pon tak boleh macam childish lagi :p Hadapi masalah dengan hati yang terbuka. InsyaAllah, Allah akan permudahkan segala urusan kau. Tapi, kalau kau memerlukan seorang kawan, kau jangan segan silu mengadu masalah kau dekat aku. Even, kita dah takde pape hubungan. Kau still kawan aku kan kan ?

Aku tak dapat bagi kek, 'kek' kat atas tu jelah yang mampu. Harini mesti akan ade sesi bermain tepung, calit-calit kek kat muka dengan kawan-kawan kau kan? Hope 
takkan ade kisah sedih harini, kau akan happy even sehari. Hargailah masa itu  sebaik dan sebagus mungkin. Itulah yang pernah kau kata kat aku time birthday aku, masih ingat ?

Maaflah, aku tak mampu belikan DSLR, Tablet, Samsung Ace or what else untuk kau. Aku tak mampu bagi kau sebarang hadiah T.T Eh, kau tak perlukan hadiah daripada aku kan ? Aku tahu.. Banyak lagi crushessss kau akan bagi. Lagipun, aku bukan first wisher kau. Before birthday kau pon, dah ramai yg wish kat kau kan kan kan ? First wisher ? Nahhh, never maybe ? Hmmm. Tu je kot yang aku nak wish. Sorry, entry ni tak begitu istimewa. And lastly,


Semoga Allah sentiasa merestui setiap perlakuanmu, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Aku jugak doakan kau dapat jumpa parents kau suatu hari nanti. Percayalah, hari itu pasti akan tiba jugak.
Assalamualaikum.

Sincerely,
Your friend.