syeghahuhiho ; fsy
" You would never see the stars without darkness. "
DiariesAboutLinkiesTutorialLove















Syeghah
//Ahlan Wa Sahlan ;


She never looked nice. She looked like art, and art wasn't supposed to look nice; It was supposed to make you feel something.


Tagboard
//Your fingerprints ;

♦ Your URL blog only not email !!
♦ Harsh words & Anon not allowed
♦ Click HERE to read



Click Click
//Sharing is Caring ;

1 2 3 4
Do click if you dont mind. I gonna show you something.

Followers
//Lalalala ;


Memories
//Blog Archive ;

Le' Lovely Exam
written by //Que at 4 Aug 2012 & got 0 Comments

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim, saya memulakan bicara. Assalamualaikum. Alhamdulillah, kita masih diberi kesempatan untuk meneruskan ibadah berpuasa. Pentingnya, kita mesti ade lagi mode berpuasa. Barulah kita rasa bersemangat nak teruskan ibadah berpuasa :) Kau orang masih ade mode berpuasa tak ??! Jangan asyik dok pikiq raya je. Haha. Actually, saya update entry harini cuma nak ceritakan something. Shuhh, jangan bagitahu orang lain tau :3

Exam. hah ! ni lah yang nak saya share kalini. haha. Surprise ! *muka mintak kaki* Kau orang dah exam ? Alhamdulillah, harini sudah habis exam. Cuma.. cuma.. hmm paper Bahasa Arab belum lepas lagi -.- Haishh. Lepas cuti Nuzul Quran ni. Harap bolehlah jawab. Ustaz kate soalan susah. Ntah betul ke idak ape yang ustaz cakap tu, ntah-ntah soalan kacang goreng je. Lol. Cakap besar nampak -.- *just nak sedapkan hati*  Kami exam same dengan budak PMR. Dia orang kan Trial. so, kami pon kena exam . haha. Bukanlah. Ujian Rasmi 2 name dia. Ustaz ade tanya kat saya, boleh ke kamu dapat 100% *nada perli* Saya pon balas, Jika di izinkan oleh Allah. Haha *nada perli jugak*

Serious, exam kalini agak berpuas hati. Sebab.. exam tu, saya jawab sendiri. Saya tak meniru dan kasi tiru pon. So, kalau dapat bad result sekalipon saya redha je. At least saya dah buat sedaya ape yang saya mampu. Haha, macam last exam meniru je. Actually, memang pon *troll face* Subjek yang saya bersemangat je nak jawab ialah Pendidikan Islam, Sains, Geografi and English. Tu je. Yang lain cuma biasa-biasa je :) Nak tahu tak, time saya exam Geografi kan. Saya rasa macam arkitek berjaya dah. Dengan protractor,jangka tolok,pen,pensel,pemadam, pembaris tiga jenis lagi. Semua penuh atas meja. Kalau tak dapat capai target tak tahu lah. Lalalala~ 


Tahun lepas memang anti gila dengan subjek Geografi ni. Tahun ni, ntah kenape rasa sayang gila dengan Geografi. Tapi, tahun lepas saya suka Sejarah. Tahun ni, tak. Haha. Ade pertukaran disitu. Okey, saya baru teringat kate-kate cikgu saya masa sekolah rendah. "Kalau kita nak A sesuatu subjek, kita kena suka, sayangkan dulu subjek tu. Baru dia pon 'sayang' kat kita" Got it ? Kgood. Kalau subjek tu dah ngam dengan kita. Sesusah mane pon soalan, InsyaAllah kita boleh jawab :) Okey, sampai sini je kot entry kali ni. So, kau orang doa-doakan lah ye saya dapat banyak A exam kali ni. Semoga kalian sentiasa berada di bawah rahmat Allah S.W.T. Amin ~ JazaakAllaahu Khairan! Ila al liqaa. Assalamualaikum.