syeghahuhiho ; fsy
" You would never see the stars without darkness. "
DiariesAboutLinkiesTutorialLove















Syeghah
//Ahlan Wa Sahlan ;


She never looked nice. She looked like art, and art wasn't supposed to look nice; It was supposed to make you feel something.


Tagboard
//Your fingerprints ;

♦ Your URL blog only not email !!
♦ Harsh words & Anon not allowed
♦ Click HERE to read



Click Click
//Sharing is Caring ;

1 2 3 4
Do click if you dont mind. I gonna show you something.

Followers
//Lalalala ;


Memories
//Blog Archive ;

Freebies :- Simple Header By Nik Sheera
written by //Que at 7 Aug 2012 & got 0 Comments

بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم

*Harap gambar intro tidak mengewakan :)*

Assalamualaikum. Hello cute readers. Semalam, saya ade buat header. Kononnya nak share dengan kau orang. Fisrt time buat tahu ? Tak tahu comel ke tidak. Maaflah kalau tak comel. It's originally mine. So, kalau nak ambil please credit to me. Macam ni. Header made by Nik Sheera. Okey ? Kalau saya tahu kau orang tak letak credit, believe me. I will make you ashamed. Saya akan jahat kepada copycats yang jahat kat saya. Tapi, saya akan baik kepada blogger yang suka comment lepas ambil freebies saya ;)







 Actually, memang sengaja bagi ruang kosong kat header tu. so, kalau kau orang nak tambah pape macam header kat bawah ni pon boleh. Itu header blog kawan saya.Saya yang buatkan. Kalau nak tengok blog dia, klik je header tu. Okey ? Terima kasih sebab sudi membaca. Pilihlah header yang mana berkenan ;) Salam Nuzul Quran dan assalamualaikum.