syeghahuhiho ; fsy
" You would never see the stars without darkness. "
DiariesAboutLinkiesTutorialLove















Syeghah
//Ahlan Wa Sahlan ;


She never looked nice. She looked like art, and art wasn't supposed to look nice; It was supposed to make you feel something.


Tagboard
//Your fingerprints ;

♦ Your URL blog only not email !!
♦ Harsh words & Anon not allowed
♦ Click HERE to read



Click Click
//Sharing is Caring ;

1 2 3 4
Do click if you dont mind. I gonna show you something.

Followers
//Lalalala ;


Memories
//Blog Archive ;

Tutorial :- Cute MP3 Player
written by //Que at 22 May 2012 & got 1 Comments

Assalamualaikum
*Please, i wonder it right now* :')

Hari ni ade req, dari Val . Tuto about cute mp3 player . Macam aku punya.
Tak nak bebel panjang, READY ? Here we go ! :D

1. Pergi Sini -> Flash MP3 Player !


2. Click Generator like the picture above.
    Nanti keluar benda alah macam gambar bawah ni.


3. Dalam kotak hitam tu, link or URL Mp3.
    Then, kena pergi SINI untuk dapatkan URL .


4. Search lagu dalam kotak warna kelabu tu, okey ?


5. Nanti akan keluar macam dalam gambar kat atas. Click whatever you like. Then, akan keluar macam gambar kat bawah pulak :)


6. Kalau tak nampak anak panah tuju kat mana, click gambar utk tumbusaran dugro :) then, tekan benda alah tu then tarik bagi besar. So, boleh nampak semua code kan ? Nanti akan jadi macam -->


7. Click utk lebih jelas, okey ?


kotak merah : ctrl+f utk mencari code dalam kotak merah
kotak biru : itu URL MP3, copy that URL :)





8. Then, paste url kat kotak url mp3 kat atas .

    Ikut arahan gambar , okey ?





9. Then, click category for choose colours. 
    Code warna boleh ambil sini :> Colours Code



10. Lastly, copy all codes kat ruangan HTML Code tu. 
     Then, boleh paste kat mane-mane yg anda suka :)


Okey, that's all for today ^.^ Terima kasih dan assalamualaikum <3

Blogger Adam Zailani said...

Imm using your tutorial baby :*

 

Post a Comment