syeghahuhiho ; fsy
" You would never see the stars without darkness. "
DiariesAboutLinkiesTutorialLove















Syeghah
//Ahlan Wa Sahlan ;


She never looked nice. She looked like art, and art wasn't supposed to look nice; It was supposed to make you feel something.


Tagboard
//Your fingerprints ;

♦ Your URL blog only not email !!
♦ Harsh words & Anon not allowed
♦ Click HERE to read



Click Click
//Sharing is Caring ;

1 2 3 4
Do click if you dont mind. I gonna show you something.

Followers
//Lalalala ;


Memories
//Blog Archive ;

Janji tak buat lagi, okey ?
written by //Que at 26 May 2012 & got 8 Comments



Assalamualaikum. First nak ucap terima kasih kepada Linaadik Ayienadik Mira Shafika, Mieya and Hafidzul sebab membuka hati saya untuk terima Superman saya balik :*

To my Superman :

Saya sayang awak. Please, jangan buat lagi. Cukuplah hati saya terluka untuk dua kalinya. Okey, kali ni saya bagi awak peluang kedua dan tolong jangan sia-siakan. Saya maafkan awak. Sememangnya cinta jarak jauh itu memerlukan kepercayaan kan ? Okey, saya percayakan awak. Kalau nak tahu, hari-hari saya belek "surat cinta" yang first awak kasi kat saya. Even, isinya sikit tapi sangatlah beerti bagi saya. "Surat" tu saya keronyokkan bila first Anis and Syamira bagi "surat" tu  kat saya sebab saya geram kat awak. Kenapa awak buat macam tu ? Kan dah kantoi ^^' One more thing, kenapa cause saya, awak tibai semua soalan paper sejarah -.- Jangan kerana saya, awak gagal paper sejarah. Please don't foolish yourself again. And last, saya nak minta maaf sebab buat awak menangis tiga kali untuk harini and tak layan IM awak. Just not in mood, sayang. Okey, that's all from your supergirl. I'm very sorry sebab tak dapat jadi burung hantu malam ni. :) Good night and sweet dream. Sebelum saya nak mimpi indah-indah pasal awak, saya nak tanya...


fully created by me :>






Okey, saya sayang awak  jugak  
p/s : entry dibalas ke SINI

Blogger miz areyin said...

Hahaha , welcome . Seronok dapat bantu orang . dah macam WONDERWOMEN nie :) Abang Adam , takmo nakl nakal lagi ha , kesian KAKAK NIK COMEL nie !

 
Blogger Adam Zailani said...

I love you baby :') Janji dah tak buat dah :* Jawapan biy untuk,jawapan sayang tu adalah Saya sayang awak,bukan ex saya :') Biy sayang baby :'* Good nighht.Sweet Dream :D Assalamualaikum cinta <3

 
Blogger diary diriku said...

korang dah macam romeo and juliet dahh , huh , untung korang .. ^^ congrat !

 
Blogger haruhi suzumiya said...

same same dear ,, hope happpy selalu , hehe .. aku tknak tngk korng gduh2 lagi ea ..

 
Blogger Nik Sheera said...

@miz areyin terima kasih adek comel, kakak tak ;)

 
Blogger Nik Sheera said...

@Adam ZailaniGood boy ! :*

 
Blogger Nik Sheera said...

@diary dirikuhaha, lainlah. >

 
Blogger Nik Sheera said...

@ haruhi suzumiyaInsyaallah, kalau kami tak buat perangai. okey, thanks. Love you <3 :*

 

Post a Comment