syeghahuhiho ; fsy
" You would never see the stars without darkness. "
DiariesAboutLinkiesTutorialLove















Syeghah
//Ahlan Wa Sahlan ;


She never looked nice. She looked like art, and art wasn't supposed to look nice; It was supposed to make you feel something.


Tagboard
//Your fingerprints ;

♦ Your URL blog only not email !!
♦ Harsh words & Anon not allowed
♦ Click HERE to read



Click Click
//Sharing is Caring ;

1 2 3 4
Do click if you dont mind. I gonna show you something.

Followers
//Lalalala ;


Memories
//Blog Archive ;

Happy Ending :)
written by //Que at 20 May 2012 & got 0 Comments








                   
Assalamualaikum. Today, family aku dijemput pergi rumah pak sedara kat Putrajaya. Ada kenduri kat sana. Firstly, memang malas nak pergi tapi dah umi suruh. So, kene pergi lah jugak -.- Otw nak pergi sana cuci mata je >< oii ! aku cari superman tengah terbang la >< haha sambil2 layan era.fm. Dah sampai je, salam 'semua' sepupu sepapat mak-pak sedara. Then, makan. Itu pun aku jamah sikit je. Sampai ke petang, serious aku cakap boring kot -.-Yang best cuma dapat jumpa cousin paling rapat aku and kenal boy hensem lagi comel ni ! (dua pupu aku). Macam mane boleh kenal ? Dia yang tegur aku dulu, mengharap aku tegur dia ? Sampai tahun depan pon belum tentu aku tegur ! :D *garu kepala yang tak gatal*


Haha, comel kan ? :3
Then bila nak balik, cepat je .. hee~ jangan kate aku teruk... kalau kauorang ada kat tempat aku pon kauorang rasa nak balik cepat-cepat .. :) Dalam kereta, aku tertidur sebab pening kepala sampai lah area Cheras, aku tersedar sebab adik aku kacau -.- Jahat ! Adik aku kata, ayah aku bawak kami pusing-pusing area Selangor + Putrajaya + KL.. Saje nak jeleskan aku -.- Tapi, rasa terkilan jugak sebab bukan senang ayah aku nak bawak pusing-pusing xD
Then, ayah aku kata "alahh, takpe malam nanti kita pusing lagi"
Lebar je aku senyum :D 

Malam tu hujan tapi tak lebat pon, cuma jalan licin. And then, ada satu penunggang motosikal ni.. amboi ! skema nye aku -.- dia bawak laju sikit konon nak potong kereta ayah aku.. cause jalan licin kan, dia accident.. Betul-betul depan kereta ayah aku :O Nasib baik ayah aku tak langgar :') Then, tunggulah dia angkat moto dia tolak tepi.. Ayah aku kata "Adik, macam mana ? ada cedera ?" Then abang tu cakap " Eh, okey-okey. takde cedera pape pon" sambil buat (Y) kat ayah aku.. kami adik-beradik tergelak je :D
Sebelum ayah aku blahh kan.. heee~ best part ni ^^
Aku dengan abang hensem tu tertentang mata.. then, kami saling senyum and dia lambai tangan kat aku..ouh~ kalau ada jodoh kita jumpa lagi ye, abang
hensem ? Hikhok *muka gatal* :P Nak tahu tak ?
Muka abang tu kan macam muka pelakon cerita 3 Janji tu. Hensem ! :D


Alaa~ tak kan tak kenal kot ? -.- Ni lah Shah Iskandar :D
Muka abang tu macam pelakon ni.. alah ! kalau betul pon ape salahnye kan ?
Tapi... tak sampai 5 minit pon aku angau kat abang tu sebab
aku terbaca signboard tertulis " Adam's Restaurant " Agaga O.o
Terus teringat superman aku. Agak-agak apelah dia tengah buat time tu ><
Time tu, aku tak nak tidur dah sebab ayah aku kata nak pusing-pusing waktu malam. Sumpah lagi cantik dari pemandangan kat Ipoh waktu malam :D
Sampai je rumah, lepas buat ape yg patut terus aku layan tv3 
cerita "Senandung Cinta Semalam" tak mengantok lagi masa tu :)
Pukul 12 cerita tu habis, aku fikir.. " superman mesti tengah online " :)
Then, online facebook,twitter,blogger :D
Superman kasi link youtube Najwa Latif " Only Yours " dengan BUAH TANGAN
untuk aku ^^ Wahh ! Rasa dihargai sungguh :D
Okey, tangan aku dah penat menaip ni. Mata pon dah tak larat nak bukak :)
Bye,bye. Assalamualaikum.