syeghahuhiho ; fsy
" You would never see the stars without darkness. "
DiariesAboutLinkiesTutorialLove















Syeghah
//Ahlan Wa Sahlan ;


She never looked nice. She looked like art, and art wasn't supposed to look nice; It was supposed to make you feel something.


Tagboard
//Your fingerprints ;

♦ Your URL blog only not email !!
♦ Harsh words & Anon not allowed
♦ Click HERE to read



Click Click
//Sharing is Caring ;

1 2 3 4
Do click if you dont mind. I gonna show you something.

Followers
//Lalalala ;


Memories
//Blog Archive ;

Tutorial :- Remove Timeline Di Facebook
written by //Que at 23 Apr 2012 & got 0 Comments


*Abaikan facebook budak pendek tu :p

Assalamualaikum. Tadi, time aku online facebook ..Pastu, nampak ada orang post stat yang facebook dia jadi timeline. So, kira nak tolong dia la kan ? That's why aku buat tutorial cara remove timeline. Mesti ramai yang nak tukar kepada old facebook kan? Timeline rimas je, kan ? Kejap kanan, kejap kiri.. Hurr !! Rimas sungguh -.- Kenapalah Mark Zuckerberg nak sangat buat timeline tu, dia tak tahu ke berapa rimasnya pengguna facebook ni nak guna timeline tu :3 Haha ! Bila dah tahu macam mana nak remove timeline memang happy tak terkata :D Terus try ! Menjadi, tapi hanya kita je yang boleh nampak perubahan tu. Alah, biarkan je la.. Asalkan kepala kita tak pening tengok benda yang serabot bagai tu -.- Kan ? Kan ? ^^ So, kauorang nak try tak ? Jum, kauorang tak akan menyesal.. GERENTI !! :D



DOWNLOAD
Select Your Browser
(VERSION 0.7.2)

    

Happy tak ? Hoho, ada lagi step lain. Lepas siap download, kauorang tutup browser dan buka balik. so, jadi tak ?? Kalau dah jadi, jangan lupa share lah kegembiraan kauorang dekat komen ye dan jangan lupa jugak sharekan kepada kawan-kawan, jangan lupa diri, okey ? Akhir kata, semoga berjaya dan Assalamualaikum :'D

credit to : Timeline Remove