syeghahuhiho ; fsy
" You would never see the stars without darkness. "
DiariesAboutLinkiesTutorialLove















Syeghah
//Ahlan Wa Sahlan ;


She never looked nice. She looked like art, and art wasn't supposed to look nice; It was supposed to make you feel something.


Tagboard
//Your fingerprints ;

♦ Your URL blog only not email !!
♦ Harsh words & Anon not allowed
♦ Click HERE to read



Click Click
//Sharing is Caring ;

1 2 3 4
Do click if you dont mind. I gonna show you something.

Followers
//Lalalala ;


Memories
//Blog Archive ;



Credit
//Big Clap for Them ;


Best view in Google Chrome
Theme ©
All rights reserved ® Nik Sheera 2011-2016.

Freebies :- One Direction Cute Image
written by //Que at 10 Apr 2012 & got 0 Comments






Assalamualaikum. Harini (9th April 2012) befday besti aku ! Actually, aku takde hadiah nak kasi kat dia -.- Ye, aku tahu, aku kawan yang teruk . Haha! Anyway, harini aku nak bagi hadiah yg tak berapa special untuk sesiapa yang nak. Sempena birthday dia, aku nak bagi freebies gambar One Direction yg omeyy-omeyy :3 cause besti aku ni memang minat gila kat OD ni especially, Zayn Malik 






One Direction


Tumblr_m28xqig5vp1r5iz5so1_500_large


























Let's do this poo.


Zayn Malik 




Zayn-malik-favim.com-368757_large




Tumblr_m2e5sou2rh1rs68u7o1_500_large



Instagram

beautiful, hot, malik, one direction, zain - inspiring picture on Favim.com

Tomlinson, Tomlinsoff.


my








 





Tumblr_m0mgkksa431rqqruco1_500_large





Aku rasa dah terlebih banyak ni. Bukan tak nak kasi lagi, banyak sebenarnya nak bagi.. tapi, dah tak cukup ruang :P Ok, Zayn Malik say Goodbye :') Lain kali aku bagi lagi, ambil bagitahu lah ye ? Assalamualaikum..


P/s : Kalau nak ambil just drag gambar untuk dapatkan url. Then, copy url :)