syeghahuhiho ; fsy
" You would never see the stars without darkness. "
DiariesAboutLinkiesTutorialLove















Syeghah
//Ahlan Wa Sahlan ;


She never looked nice. She looked like art, and art wasn't supposed to look nice; It was supposed to make you feel something.


Tagboard
//Your fingerprints ;

♦ Your URL blog only not email !!
♦ Harsh words & Anon not allowed
♦ Click HERE to read



Click Click
//Sharing is Caring ;

1 2 3 4
Do click if you dont mind. I gonna show you something.

Followers
//Lalalala ;


Memories
//Blog Archive ;



Credit
//Big Clap for Them ;


Best view in Google Chrome
Theme ©
All rights reserved ® Nik Sheera 2011-2016.

Freebies :- Welcome Note (Marquee)
written by //Que at 9 Apr 2012 & got 4 Comments



Assalamualaikum.Salam hujung minggu, :) Apa khabar ? :3  ABPBH meriah malam ni, ramai yg tergamam,tergagap-gagap dpn mic. Aku gembira sangat sebab Johan menang Anugerah Artis Baru Lelaki, So aku dengan rasmi nye nak bagi freebies kat kauorang. Suka tak hikhik :D Sebenarnya ada org req , katanye omey . Benda ni memang sesuai letak at cbox or sidebar.Arghh, membebel pulok aku tgh malam buta ni, SORRY. Jum start.

1.Dashboard -> Design -> Add Gadget ->  Choose HTML/Javascript 
2.Copy code dibawah yg berkenan dihati dan pastekan di ruangan HTML/Javascript tu
3.Edit and save







<embed src="http://blog.roodo.com/prb999/821d3286.swf" width="350" height="25" flashvars="txt=IM SEXY AND I KNOW IT"></embed>






<embed src=" http://blog.roodo.com/prb999/2da100fc.swf " width="350" height="25" flashvars="txt=IM SEXY AND I KNOW IT"></embed>








<embed src=" http://i245.photobucket.com/albums/gg78/looma001/cinpohorse3.swf " width="350" height="25" flashvars="txt=IM SEXY AND I KNOW IT"></embed>







<embed src=" http://blog.roodo.com/prb999/79b66f5c.swf " width="350" height="25" flashvars="txt=IM SEXY AND I KNOW IT"></embed>







<embed src=" http://blog.roodo.com/prb999/316bc906.swf " width="350" height="25" flashvars="txt=IM SEXY AND I KNOW IT"></embed>




Nota Kaki :

Love : Tukarkan kelebaran dan ketinggiannya kalau nak kecilkan or besarkan.
You : Masukkan text kauorang.

Benda cute marquee ni , aku ambil di BLOG CINA .So, aku credit at dia. Penat ouh, nak cari kod dia sebab bahasa website tu.. Please credit to me, thanks :D
Okey,ABPBH tak habis-habis lagi. Aku pon tak nak tidur ;p Assalamualaikum.

Blogger Romeo Laut said...

Errr... kenapa tak jadi?

 
Blogger Nurul Aine said...

ninie amek satu... thanks :)

 
Blogger Nik Sheera said...

@Romeo Laut err , cer tengok coding dia betul-betul :)

 
Blogger Nik Sheera said...

@ Nurul Aine okey, thanks back :)

 

Post a Comment