syeghahuhiho ; fsy
" You would never see the stars without darkness. "
DiariesAboutLinkiesTutorialLove















Syeghah
//Ahlan Wa Sahlan ;


She never looked nice. She looked like art, and art wasn't supposed to look nice; It was supposed to make you feel something.


Tagboard
//Your fingerprints ;

♦ Your URL blog only not email !!
♦ Harsh words & Anon not allowed
♦ Click HERE to read



Click Click
//Sharing is Caring ;

1 2 3 4
Do click if you dont mind. I gonna show you something.

Followers
//Lalalala ;


Memories
//Blog Archive ;

Ada Orang Melamar Aku :O #Wordless Tuesday
written by //Que at 24 Apr 2012 & got 0 Comments




Assalamualaikum, cinta  Wow (!) terkejut tak baca post title kali ni ? :'p Haha, entahlah nak kata apa.. Sebelum ni memang aku tak pernah bercinta, please believe it :') So, memang takda pengalaman. Ceywahh, ayat kau -.- 
Err, aku rasa lawak bila nak taip ayat seterusnya. Rasa pelik pon ada, tapi tak tahu tang mana :D Haha, lari dah tajuk. Aku kata ada orang 'melamar' aku, tapi siapa ? Kau pi at Facebook aku 1 Mei 2012. Nanti kau akan tahu ^^ Kihkih, lama nya kan ? Dia kata tarikh tu senang nak ingat. Walawey, tengok bawah pon dah tahu kan :3 Firstly, dia...




Lepas tu, aku usha lah request nye.. You see it ?
#Edit semata-mata :p




Ada lagi ayat sebelum ni ..




So, 1 Mei baru accept. *gelak sambil garu mata*
Time tu, memang dah 'larut malam' dia pon dah nak offline.
Sebelum dia off, dia...



Sorry la awak, memang tak akan approve -.- nanti kecoh pulak lebih-lebih lagi kawan saya :) Haha, even saya tahu benda ni akan kecoh jugak, tapi tak perlulah menunjuk-nunjuk kan ? Sebelum tu, memang 
rasa nak tolak je 'lamaran' tu sebab tahun depan nak PMR. 
Lagi-lagi, dengan subjek sejarah aku tu -.- tak pernah nak 'A' :/ 
#Lulz, macam subjek lain straight A je kan -.-
Okey, aku tak nak over macam orang lain. Bukan kekal pon kan ? Alah, cinta monyet . Biarkan, akukan budak-budak lagi :D #Jahatnya aku -.-(Y) 
Bye, Assalamualaikum

One more thing, cinta kami tak serius kauorang (!)
Biarlah bersederhana, janganlah terlalu over ^^