syeghahuhiho ; fsy
" You would never see the stars without darkness. "
DiariesAboutLinkiesTutorialLove















Syeghah
//Ahlan Wa Sahlan ;


She never looked nice. She looked like art, and art wasn't supposed to look nice; It was supposed to make you feel something.


Tagboard
//Your fingerprints ;

♦ Your URL blog only not email !!
♦ Harsh words & Anon not allowed
♦ Click HERE to read



Click Click
//Sharing is Caring ;

1 2 3 4
Do click if you dont mind. I gonna show you something.

Followers
//Lalalala ;


Memories
//Blog Archive ;



Credit
//Big Clap for Them ;


Best view in Google Chrome
Theme ©
All rights reserved ® Nik Sheera 2011-2016.

Tutorial :- Letak Favicon Di Blogskin
written by //Que at 1 Apr 2012 & got 0 Comments



Assalamualaikum. Pagi tadi budak peramah tu IM aku, dia kata dia nak pergi Ipoh 2 hari. Sunyi lah aku 2 hari ni, tapi tak pe . Blogging boleh buat aku tak sunyi xD . Dia pergi sana nak bercuti ? Ntah. Dia kata dia nak beli somethin' utk aku, weyy tak payah la. Kau simpan je duit kau tu ;D . One more thin', dia sedap pi makan angin.. then, dia suruh aku edit blog dia -.- sengal ubi kayu kau. Haha, weyy tak pe..aku suka tolong kau lah ^v^ Btw, aku nak ajar kauorang macam mane nak letak favicon dekat blogskin. *Ramai dah blogger yg guna blogskin,nampak comel kan? * Okey, jum start. First macam biasalah..

1.Dashboard -> Template -> Edit HTML
2. Ctrl+F ; search code ni ::

</title>

3. Ctrl+C code dibawah and Ctrl+V dibawah code </title>

<link rel="shortcut icon" href=" URL FAVICON COMEL " />

Nota Kaki :- " URL FAVICON COMEL " tu kauorang tukar dengan favicon anda sendiri. Anda semua boleh car DISINI .

4.Preview dulu, kalau tak de error klik SAVE.

Okay, dah siap sayang sekalian ;D

Selamat Mencuba !